Automobiliste gewond nadat ze van de weg raakt

Geplaatst op 18 november 2022 15:50 uur | Laatst bijgewerkt op 18 november 2022 15:50

CROMVOIRT – De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag gealarmeerd voor verkeersongeval op de Deutersestraat in Coirvoirt.

Het ongeval gebeurde rond 12.15 uur. Een vrouw raakte door onbekende oorzaak van de weg en belandde in een naastgelegen perceel bovenop een berg met zand. De brandweer werd gealarmeerd omdat het voertuig onstabiel stond waarna de vrouw uit het voertuig kon worden gehaald.

De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd, tijdens de bergingswerkzaamheden was de doorgang korte tijd afgesloten voor het overige verkeer.

Foto’s: Sander van Gils
Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties