Scooterrijdster gereanimeerd na ernstige aanrijding met auto - 112Brabant

Scooterrijdster gereanimeerd na ernstige aanrijding met auto

Geplaatst op 16 november 2022, om 11:59 uur

SON – Op de Sparrenlaan in Son is woensdagochtend een vrouw zwaargewond geraakt na dat ze op een auto botste die van rechts kwam.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse waaronder een traumahelikopter. De vrouw is op straat gereanimeerd en uiteindelijk met ernstig hoofdletsel, onder begeleiding van een trauma arts, naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Hoe het ongeval kon gebeuren is onduidelijk, de VOA van de politie doet onderzoek. Het is namelijk nog onduidelijk of de auto de scooter ook echt geraakt heeft. De weg is afgesloten vanwege onderzoek van de politie.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

 

Reacties