Busje belandt op zijn kant op A58, bestuurster met hond rent weg

Geplaatst op 15 november 2022, om 08:00 uur

TILBURG – In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 01.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de snelweg A58 van Breda richting Tilburg, ter hoogte van Tilburg Reeshof.

Een automobilist raakte de macht over het stuur kwijt en belande op zijn kant met het busje. Volgens getuige betrof het een vrouw met een hond die in het voertuig aanwezig waren. Politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter rukte uit. De heli is uit eindelijk niet ter plaatse geweest. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het slachtoffer verdwenen te zijn.

Hulpdiensten zochten massaal naar de vrouw en haar mogelijke hond. Agenten zochten in de donkere weilanden met zaklampen en ook de brandweer kwam ter plaatse voor verlichting en het zoeken met warmtebeeldcamera. Rijkswaterstaat sloot een rijstrook af. Een berger heeft het voertuig op getakeld.

De hulpdiensten hebben naar een uur de zoektocht gestaakt en niemand aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: Toby de Kort