Vier gewonde bij flink ongeluk op de A65, traumaheli landt op snelweg

Geplaatst op 2 november 2022 01:44 uur | Laatst bijgewerkt op 2 november 2022 01:44

TILBURG – Op de A65 bij Tilburg heeft dinsdag laat in de avond een flink ongeluk plaatsgevonden. Daarbij raakte vier mensen gewond.

Twee auto’s botste tegen elkaar waarna er een flinke ravage ontstond. De weg lag over honderd meter verspreid flink onder de brokstukken. Hulpdiensten rukte massaal uit. Vijf ambulances, diverse politiewagens, de brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landen op de snelweg.

Het ongeval vond plaats op de A65 richting Berkel Enschot. Door het ongeval konden tientallen auto’s de brokstukken maar net ontwijken. De vele automobilisten stranden in de file achter het ongeval. Vier personen raakte gewond, waarvan er twee naar het ziekenhuis vervoerd zijn. Een van de bestuurders is door de politie ter plaatse aanhouden, in het belang van het onderzoek kon de politie nog niet vertellen waarom de bestuurder werd aangehouden. De snelweg was nog uren dicht vanwege politie onderzoek.

Foto’s: Toby de Kort

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

 

Reacties