Tilburger aangehouden na aanrijding met gewonden

Geplaatst op 2 november 2022 19:59 uur | Laatst bijgewerkt op 2 november 2022 20:56

BERKEL-ENSCHOT – Agenten hebben dinsdagavond rond 22.45 uur op de A65 ter hoogte van Berkel-Enschot een 32-jarige Tilburger aangehouden. Hij was betrokken bij een aanrijding tussen twee auto’s waarbij een man en twee vrouwen gewond raakten.

De twee auto’s kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De verdachte bleek onder invloed van alcohol te zijn, hij blies op het politiebureau 820 ug/l en is ingesloten voor verder onderzoek. Hij was niet gewond. De inzittenden van de andere auto, een 55-jarige man uit Rosmalen, een 26-jarige vrouw uit Vlijmen en een 29-jarige vrouw uit Venlo, raakten gewond.

De Tilburger is meegenomen naar het politiebureau, zijn rijbewijs is ingevorderd.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties