Medewerkster Kruidvat met groot mes bedreigt door overvaller

Geplaatst op 26 oktober 2022 18:58 uur | Laatst bijgewerkt op 26 oktober 2022 18:58

EINDHOVEN – Een medewerkster van de Kruidvat aan het Franz Leharplein in Eindhoven had woensdag eind van de middag de schrik van haar leven toen ze tijdens een overval bedreigd werd met een groot mes. De overvaller haalde vervolgens geld uit de kassa en sloeg op de vlucht.
De politie kreeg rond half drie een melding van een overval bij de Kruidvat. De gewapende man droeg een bivakmuts en bedreigde de medewerkster en wist met een onbekend geldbedrag uit de kassa te ontnappen.

De politie is op zoek naar de verdachte en heeft een burgernetmelding verstuurd. Het gaat om een witte man van 1,80 meter met een blauwe trui met capuchon en een zwarte jas. Verder droeg hij een wit shirt, zwarte handschoenen en een nektasje.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter


Reacties