Inbrekers gaan er vandoor met kluis en voorraad champagne

Geplaatst op 13 oktober 2022, om 10:40 uur

APPELTERN – Drie mannen zijn uitgebreid door camera’s vastgelegd terwijl ze inbraken in een hotel in Appeltern. Behalve twee kluizen met waardevolle inhoud maakten ze acht flessen dure champagne buit.

Het was de nacht van 29 op 30 mei 2022 toen het drietal toesloeg in het Gelderse havendorp aan de Maas. Behalve over de drie inbrekers die u hieronder ziet, ontvangt de politie graag tips over de auto waarin zij reden. Dat is een Seat, vermoedelijk het type Leon Cupra, met sportieve velgen.

Er valt genoeg op aan de camerabeelden. Het afwijkende loopje van een van de inbrekers bijvoorbeeld, de kleding van de drie mannen, het gereedschap dat ze bij zich hadden en het hoofdlampje dat een van hen droeg.
Weet of vermoedt u iets over (een of meer van) de daders, neem contact op met de politie. Ook als u weet waar de flessen Moët & Chandon kunnen zijn gebleven, hoort de politie dat graag van u.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties