Overtreders beboet tijdens integrale controle

Geplaatst op 7 oktober 2022, om 13:50 uur

RUCPHEN OUDENBOSCH – Agenten, gemeentelijke handhavers en medewerkers van de Belastingdienst hebben donderdag gezamenlijk een verkeerscontrole gehouden. In totaal zijn 25 overtreders op de bon gegaan. De Belastingdienst heeft voor ruim 9.300 euro aan openstaande belastingschulden geïnd en twee voertuigen in beslag genomen en gaat op basis van informatie nog meerdere vervolgonderzoeken doen.

De controle vond ’s middags plaats in Rucphen en ’s avonds in Oudenbosch. De resultaten per locatie.

Sprundelseweg in Rucphen
Agenten en BOA’s schreven tijdens de controle tussen 14.30 uur en 17.30 uur in totaal 12 bekeuringen voor niet tonen rijbewijs (2x) ,  niet tonen kenteken (4x), negeren geslotenverklaring (3x),  mobiele telefoon vasthouden (1x),  rijden zonder verzekering (1x). Een bromfiets bleek na een test 109 km per uur te kunnen rijden. Dat levert een bekeuring en een WOK-melding op. Dit betekent dat er een keuring bij de RDW moet plaatsvinden.

Vaartweg in Oudenbosch
De controle op de Vaartweg was tussen 19.00 uur en 22.00 uur. 13 weggebruikers waren in overtreding en ontvangen een boete voor niet tonen rijbewijs (4x), niet tonen kentekenbewijs (2x), niet voeren fietsverlichting (2x), mobiele telefoon vasthouden (1x), geen voorrang verlenen (1x) en rijden zonder rijbewijs (3x). De auto van een van deze bestuurders is in beslag genomen omdat het al de derde keer was dat hij werd betrapt op rijden zonder rijbewijs.

Afbeeldingen worden getoond in het nieuwsbericht op de website.

Reacties