Vier gewonden bij botsing op kruising in Waalwijk - 112Brabant

Vier gewonden bij botsing op kruising in Waalwijk

Geplaatst op 4 oktober 2022, om 20:25 uur

WAALWIJK – Dinsdagmiddag heeft er een ongeval op de Kleiweg kruising de Zijlweg in Waalwijk plaatsgevonden.

Omstreeks 16:15 gebeurde het ongeluk tussen twee voertuigen en werden de hulpdiensten gealarmeerd, waaronder meerdere ambulances. Bij het ongeval zijn vier mensen gewond geraakt. De slachtoffers zijn alle vier met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens omstanders was het een flinke klap. Beide voertuigen raakten ernstig beschadigd. Een van de auto’s heeft behoorlijke schade aan de kant van de bijrijder en de andere wagen liep schade op aan de voorkant.

Foto’s: FPMB

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties