Automobilist crasht en slaat op de vlucht

Geplaatst op 2 oktober 2022, om 12:32 uur

SON EN BREUGEL – In de nacht van zaterdag op zondag rond 0.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Nieuwstraat in het centrum van Son en Breugel.

Een automobilist was met zijn auto tegen een boom gebotst en in de middenberm tot stilstand gekomen. De boom brak in zijn geheel af en de auto raakte zwaar beschadigd. Volgens omstanders zou de automobilist de benen hebben genomen. Ook werd de brandweer in kennis gesteld, men dacht dat het voertuig in brand stond maar dat was niet het geval.

Brandweerlieden controleerde het voertuig waarna ze al snel weer vertrokken. Een bergingsbedrijf werd in kennis gesteld het zwaar gehavende voertuig af te voeren. Het incident in het centrum van Son en Breugel trok het nodige bekijks van nieuwsgierigen.

Foto’s: Sander van Gils

 

 

Reacties