Meerdere straten ontruimd wegens gaslekkage

Geplaatst op 28 september 2022 13:57 uur | Laatst bijgewerkt op 28 september 2022 14:46

BERGEN OP ZOOM – Hulpdiensten zijn woensdagmiddag in grote getallen uitgerukt naar de Scheldelaan in Bergen op Zoom vanwege een forse gaslekkage

De gaslekkage ontstond rond 13:30 uur. De omgeving is ruim afgezet. Hulpdiensten zijn bezig met het ontruimen van meerdere straten. Er is opgeschaald naar ‘GRIP 1’ (Gecoördineerde Regionale Incidentbestrijdingsprocedure).

De leiding is geraakt bij werkzaamheden, zo laat de veiligheidsregio weten. Brandweermensen hebben een waterscherm opgezet om het gas te verdunnen. Netbeheerder Enexis is ingeschakeld om de leiding af te sluiten.

Foto’s: Venema Media

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties