Auto verwoest door brand

Geplaatst op 28 september 2022 07:00 uur | Laatst bijgewerkt op 28 september 2022 07:00

HELVOIRT – Dinsdagavond heeft er op de N65 ter hoogte van het kruispunt met de Molenstraat in Helvoirt een autobrand gewoed.

Een automobilist kwam rond 21:00 uur vanaf Tilburg en reed richting Den Bosch toen ter hoogte van Helvoirt toen de auto in brand vloog. De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse om het vuur te bestrijden. Omdat de benzinetank van het voertuig openscheurde duurde het even voor zij de brand geheel hadden geblust.

Alle inzittende konden op tijd het voertuig zonder verwondingen verlaten. De oorzaak van de brand is hoogst waarschijnlijk een technisch mankement. De auto branden geheel uit. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd.

Foto’s: Bart Meesters

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties