Auto op zijn kant bij afrit A2

Geplaatst op 27 september 2022, om 06:59 uur

VUGHT – Op de A2 op de afrit Vught Centrum in Vught is maandagavond laat een auto van de weg geraakt. Één persoon raakte daardoor gewond.

De melding van het ongeval kwam rond 22:45 uur binnen bij de hulpdiensten. Een man bleek met een bedrijfswagen in de bocht van de afrit van de weg te zijn geraakt, waarna hij over de kop sloeg en op zijn kant tot stilstand kwam. De brandweer, politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse. De bestuurder bleek al uit het voertuig te zijn toen zij aankwamen. De man werd na controle door de medewerkers van de ambulancedienst naar het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch gebracht.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend, vermoedelijk speelt de regen een rol. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig op zijn wielen gezet en afgevoerd. De afrit was door het ongeval tijdelijk afgesloten.

Foto’s: Bart Meesters

Reacties