Arrestatieteam haalt verwarde man uit woning

Geplaatst op 26 september 2022, om 12:25 uur

TILBURG – Het arrestatieteam van de politie heeft zondagavond een verwarde man aangehouden. Het gebeurde bij een woning aan de Sint Annastraat in Tilburg.

Het zwaarbewapende team werd ingezet nadat de politie signalen kreeg dat de verwarde man geweld zou gaan gebruiken. Volgens een woordvoerder van de politie waren er meerde mensen in het huis waar de man zich op dat moment bevond. De politie zette de omgeving af en een ambulance kwam uit voorzorg ter plaatse.

Het arrestatieteam heeft de verwarde man uit zijn huis gehaald en aangehouden. De actie duurde zo’n anderhalf uur. Er raakte niemand gewond. In verband met het onderzoek doet de politie geen uitspraken over waarmee de man zou hebben gedreigd.

Foto’s: Toby de Kort