Auto op zijn zijkant bij ongeluk N279 - 112Brabant

Auto op zijn zijkant bij ongeluk N279

Geplaatst op 25 september 2022, om 19:23 uur

BERLICUM – Zondagmiddag rond 16.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N279 bij Berlicum. Het ongeval gebeurde op de rijbaan vanuit Heeswijk-Dinther richting Den Bosch.

Een automobilist ramde in de middenberm de vangrail, waarna deze op zijn kant belandde. De linker rijstrook raakte versperd wat voor het nodige oponthoud zorgde voor het overige verkeer. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig af te voeren.

Naast de politie en Rijkswaterstaat werden ook de brandweer en een ambulance gealarmeerd. Het is niet bekend of er ook gewonden zijn gevallen bij het ongeval.

Foto’s: Sander van Gils

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties