Man steelt vanuit zijn bootje in Mook

Geplaatst op 22 september 2022, om 20:34 uur

MOOK– Een persoon is donderdagmiddag aangehouden op de Witteweg in Middelaar nadat deze uit het water gehaald is aan de kade in Mook.

De hulpdiensten werden massaal opgeroepen. Daar hadden getuigen een persoon op een bootje diefstal zien plegen in de haven. Nadat de politie ter plaatse kwam is de persoon met het bootje gevlucht. De politie was aan de Cuijkse zijde en aan de Limburgse zijde aanwezig. De man is bij zijn vluchtpoging met zijn bootje omgeslagen ter water gekomen. De brandweer heeft hem in Mook aan de kade gezet waarna de agenten hem konden aangehouden.

De man is met lichte onderkoelingsverschijnselen onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. De gestolen artikelen heeft de man overboord gegooid. De Limburger meldt, dat het zou gaan om een 37-jarige man uit Wijchen.

Foto’s: SK Media

Reacties