Hond aangereden door een auto in Valkenswaard

Geplaatst op 9 september 2022, om 09:47 uur

VALKENSWAARD – Op de Nieuwe Waalreseweg in Valkenswaard is donderdagavond een hond aangereden door een personenauto. Nadat de hond geraakt werd kwam deze onder een graafmachine terecht die vanaf de andere kant kwam.

De chauffeur van de machine reed niet hard en zag het voor zijn ogen gebeuren. De man remde op tijd waardoor de hond juist voor de wielen lag toen het voertuig stopte. Ze hebben de hond laten liggen tot de dierenambulance arriveerde. Het beestje bleek losgeschoten te zijn en de weg overgestoken met alle gevolgen van dien. Het beestje was “aanspreekbaar” en toonde geen uiterlijk letsel. Wel is deze op een brancard vastgezet.

De hond is met de dierenambulance en het baasje meegenomen.

Reacties