Veelpleger betrapt tijdens (poging) inbraak

Geplaatst op 2 september 2022 21:57 uur | Laatst bijgewerkt op 2 september 2022 21:57

WAALWIJK – Een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in de nacht van donderdag op vrijdag rond middernacht op heterdaad betrapt op (poging) inbraak in een berging. Die berging ligt in de Van Andelstraat.

Een oplettende getuige had bij de politie gemeld dat een man zich verdacht ophield aan de achterkant van een restaurant in de Van Andelstraat. Agenten troffen de man aan bij een opengebroken berging. Hij bleek in het bezit te zijn van inbrekerswerktuig. Nabij de man troffen ze een e-bike aan. Deze fiets is voor nader onderzoek in beslag genomen.

De verdachte, een 20-jarige veelpleger, bleek nog een gevangenisstraf van 81 dagen open te hebben staan, die hij meteen kan gaan uitzitten.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties