Vrouw aangehouden voor vier berovingen in Helmond

Geplaatst op 26 augustus 2022 15:23 uur | Laatst bijgewerkt op 26 augustus 2022 15:23

HELMOND – De politie heeft vrijdagochtend om 08:30 uur een 50-jarige vrouw aangehouden in haar woning in Helmond.

De vrouw wordt verdacht van medeplichtigheid bij een serie straatroven in Helmond. Tussen 22 juli en 28 juli werden in Helmond vier brute straatroven gepleegd. Daarvoor werd eerder al een 54-jarige Helmonder aangehouden.

Na deze aanhouding ging het onderzoek verder. Dat leidde de politie naar de nu aangehouden 50-jarige vrouw. Zij wordt verdacht van medeplichtigheid. Zo zou ze onder andere geld gepind hebben met een gestolen bankpas. Wat haar rol precies geweest is wordt verder onderzocht.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties