Vergeten pannetje saté zorgt voor paniek in de flat

Geplaatst op 12 augustus 2022 10:31 uur | Laatst bijgewerkt op 12 augustus 2022 10:31

HELMOND – In een flat in Helmond is donderdagavond een bewoner vermoedelijk vergeten het vuur in de keuken uit te zetten.

Rond 22:00 ging er in een appartement op de 5e etage een brandalarm af. Omwonende roken een sterke brandlucht en gingen op onderzoek uit. De brandweer werd gebeld en kwam ter plaatse met een bluswagen en een hoogwerker. Ook de politie kwam met meerdere eenheden op de melding af. De hulpdiensten verschafte zich toegang tot het appartement omdat de bewoner nergens te bekennen was. In de keuken stond volgens een agent een pan met goed zwarte kip saté.

De brandweer heeft de pan van het vuur gehaald waarna het gevaar was geweken. Een aantal bewoners van de flat is uit voorzorg naar beneden gehaald en hebben buiten op straat gewacht tot de hulpdiensten klaar waren. Ongeveer na 30 minuten kon iedereen weer naar binnen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties