Woningbrand, bewoner aangehouden

Geplaatst op 8 augustus 2022, om 10:23 uur

HELMOND –¬†Zondagnacht heeft er een brand gewoed aan de Kempenhof in Helmond.

De brand is begonnen vanuit de aanbouw in de naast gelegen woning, waardoor het vuur is overgeslagen naar het dak van de woning.

Een buurt bewoner heeft in eerste instantie de brand proberen te blussen tot de brandweer kwam. De hulpdiensten hadden het vuur snel onder controle en kon erger voorkomen. Hoe de brand is ontstaat moet onderzocht worden.

Volgens buurtbewoners is er in het verleden al eens brand geweest. De politie heeft de plaats en buiten de poort een lint gespannen om er een plaats delict te maken De bewoner zou door de politie zijn aangehouden en naar het politiebureau zijn gebracht, deze info is van de OVD-P gekregen.

Foto’s: Harrie Grijseels

Reacties