Verloren lading graan veroorzaakt ongeval - 112Brabant

Verloren lading graan veroorzaakt ongeval

Geplaatst op 4 augustus 2022, om 12:39 uur

STEENBERGEN – Een tractor heeft donderdagmorgen een grote hoeveelheid graan verloren op de Halsterseweg tussen Steenbergen en Lepelstraat in Steenbergen.

Door het graan is een auto in de slip geraakt, tegen een boom gekomen om vervolgens op het fietspad aan de andere kant tot stilstand te komen. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de personenauto onderzocht, hij hoefde voor verdere behandeling niet mee naar het ziekenhuis.

De tractor verloor het graan over een stuk van ongeveer 350 meter. In eerste instantie had de bestuurder van de tractor niet door dat hij zijn lading verloor en reed door. Even later merkte de bestuurder op dat hij graan verloor en is toen omgekeerd. Inmiddels was de automobilist al over de centimeters dikke laag graan in de slip geraakt en tegen de boom tot stilstand gekomen.

Met meerdere veegwagens heeft de gemeente Steenbergen het graan opgeveegd. Na ruim anderhalf uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s : Venema Media

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties