Brommerrijder gewond na aanrijding met auto

Geplaatst op 30 juli 2022 19:37 uur | Laatst bijgewerkt op 30 juli 2022 19:37

SCHIJNDEL – Op de Rooiseweg (N637) bij Schijndel botste zaterdagmiddag een bromfietser op een bestelauto.

Dit gebeurde rond 15.05 uur ter hoogte van de Heiweg. Naast de politie kwam ook een ambulance ter plaatse, tot die tijd ontfermde enkele omstanders zich om de jongeman. Hij droeg tijdens de botsing een helm en was bij kennis. Zowel de bestelauto als de bromfiets liepen de nodige schade op.

De bromfiets is door bekenden van het slachtoffer opgehaald terwijl het slachtoffer na de eerste verzorging ter plaatse is overgebracht naar het ziekenhuis. Een voorrangsfout door de bestuurder bestelauto veroorzaakte het ongeval. Verkeer kon enige tijd niet van de Heiweg de Rooiseweg op, en andersom en werd verzocht om te rijden.

Foto’s: Sander van Gils

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties