Ketels voor drugslab in bestelauto

Geplaatst op 18 juli 2022 22:26 uur | Laatst bijgewerkt op 18 juli 2022 22:26

ROOSENDAAL – Tijdens een politiecontrole zijn afgelopen nacht op de Burgemeester Freijterslaan twee mannen aangehouden nadat in de laadruimte van de bestelauto waarin zij reden diverse goederen, waaronder twee ketels, waren aangetroffen die gebruikt worden bij de productie van synthetische drugs. Het gaat om een 47-jarige man uit Klundert en een 36-jarige Tilburger.

Agenten voerden maandagnacht omstreeks 03.50 uur op de Burgemeester Freijterslaan een controle uit van een bestelbus met twee inzittenden. In de laadruimte werden twee ketels aangetroffen zoals die gebruikt worden in een drugslab. Bovendien hing er een sterke scherpe chemische lucht.
Uit voorzorg werd de brandweer ter plaatse gevraagd om te luchten. In de auto zijn nog meer goederen aangetroffen zoals een stapel werkkleding, plastic handschoenen, diverse kabels en een steekwagen. Beide inzittenden werden aangehouden ter zake de Opiumwet. Zij zijn ingesloten in het cellencomplex. Het voertuig met alle goederen is in beslag genomen

Reacties