Bestuurder spoorloos na zwaar ongeluk A2 Eindhoven

Geplaatst op 16 juli 2022 13:27 uur | Laatst bijgewerkt op 16 juli 2022 13:28

EINDHOVEN – De bestuurder van een Audi is zaterdagochtend spoorloos verdwenen na een crash. De hulpdiensten rukten massaal uit, meerdere brandweer wagens, ambulances, de traumaheli en de politie werden naar de plek van het ongeval gestuurd. Ook werd de N2 volledig afgesloten met 2 rode kruizen boven de weg zodat de traumaheli kon landen.

Eenmaal aangekomen bleek een auto van de N2 geraakt te zijn. Daarna reed de wagen een lantarenpaal uit de grond. De audi kwam vervolgens tot stilstand tegen de constructie van matrixborden boven de A2.

De schade aan de auto was enorm. De bestuurder was echter spoorloos verdwenen. Hoe het met hem of haar is, is niet beken. Gezien de impact en bloed in de auto moet hij of zij wel gewond zijn geraakt. De politie onderzoekt de zaak.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties