Twee traumahelikopters geland bij crash op A50: twee zwaargewonden

Geplaatst op 13 juli 2022 07:24 uur | Laatst bijgewerkt op 13 juli 2022 07:24

HEESWIJK-DINTHER – Op de A50 ter hoogte van de afslag Heeswijk-Dinther heeft dinsdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden, waarbij twee mensen zwaargewond raakten.

Het ongeval werd rond 23.10 uur gemeld door omstanders. Ter plekke bleek een auto gecrasht te zijn in een sloot naast de snelweg. Twee traumahelikopters kwamen naar de plek van het ongeval, evenals de brandweer, meerdere ambulances en meerdere politiewagens. In het voertuig zaten zeker twee mensen, die beiden zwaargewond raakten. Ook heeft de brandweer in een maisveld vlakbij de snelweg gezocht naar nog een mogelijk slachtoffer.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is onduidelijk, daar heeft de politie onderzoek naar verricht. De A50 was dinsdagnacht door het ongeval en het daaropvolgend politieonderzoek afgesloten tussen afslag Mariaheide en de afrit Veghel bij het kanaal.

foto´s: Sander van Gils

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties