Politie houdt verdachte aan na schietpartij in Eindhoven

Geplaatst op 29 juni 2022 01:13 uur | Laatst bijgewerkt op 29 juni 2022 01:13

EINDHOVEN – In een woning aan de Pianostraat in Eindhoven is dinsdagavond een 53-jarige man in zijn nek geschoten.

De melding van de schietpartij kwam rond 22:00 uur binnen, waarna de politie met meerdere eenheden en een traumahelikopter uitrukte. Toen agenten de woning binnen gingen, troffen zij een man aan met een schotwond in zijn nek. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten opende na de melding een klopjacht op de verdachte. Agenten kwamen de verdachte 2,5 kilometer in de wijk Tongelre op het spoor. Hier spong de verdachte uit de auto en zetten het op een lopen. Echter, kwam de verdachte niet heel ver en werd hij op de hoek van de straat aangehouden.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties