Flinke file en rijstrook dicht na ongeval op A58

Geplaatst op 29 juni 2022 12:01 uur | Laatst bijgewerkt op 29 juni 2022 12:01

MOERGESTEL – Bij een flink ongeval op de A58 bij Moergestel zijn woensdagochtend vier auto’s en een vrachtwagen betrokken. Hierdoor is flinke file ontstaan op de A58 in beide richtingen.

Het ongeval gebeurde rond 11:15 uur, waarna de polite, brandweer en ambulance met spoed onderweg gingen. Ter plekke bleek dat vier auto’s, een vrachtwagen en een aanhangwagen betrokken waren bij de botsing. Er is op de beelden te zien dat één auto op de kop ligt en een aanhangwagen op zijn zijkant op het wegdek. Of er gewonden bij zijn gevallen, is op dit moment nog niet bekend.

De rechterrijstrook is momenteel afgesloten wat zorg voor flinke file. Rond 12:00 uur staat er ongeveer 11 kilometer, naar schatting levert dit een half uur vertraging op. Dit meldt de ANWB op haar website. Ook in de richting van Eindhoven is een kijkersfile ontstaan van 6 kilometer met ongeveer 10 minuten vertraging.

Foto’s: Toby de Kort

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties