Aanhouding na conflict met vuurwapengelijkend voorwerp

Geplaatst op 28 juni 2022 14:12 uur | Laatst bijgewerkt op 28 juni 2022 14:12

BREDA – Na een melding van een conflict aan de Vincent van Goghstraat is maandag een politieonderzoek ingesteld. Er is een verdachte aangehouden.

Rond 23.00 uur ontving de meldkamer meerdere meldingen dat er mogelijk geschoten zou zijn. Ook zouden zij personen gezien hebben die een conflict hadden. Nadat agenten ter plaatse komen, treffen zij niemand meer aan. Uit onderzoek blijkt echter wel dat er mogelijk een vuurwapengelijkend voorwapen gebruikt is.

Later in de nacht heeft een 23-jarige verdachte uit Breda zich gemeld op het bureau. Hij is aangehouden voor het bezit van een vuurwapengelijkend voorwerp. Uit onderzoek zal moeten blijken om wat voor wapen het gaat en wat de toedracht is geweest voor het incident.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties