Grote partij illegale sigaretten aangetroffen

Geplaatst op 1 juni 2022 14:07 uur | Laatst bijgewerkt op 1 juni 2022 14:07

DEURNE – In een loods aan de Wattstraat in Deurne troffen agenten op woensdag 18 mei een grote partij illegale sigaretten aan. Dat maakt de politie woensdag 1 juni bekend. Deze zijn in beslag genomen en het onderzoek is overgenomen door de Douane.

De politie had uit onderzoek informatie gekregen dat er in de loods mogelijk gestolen goederen lagen. Daarom deden ze op een instap in de loods. Daarbij werden diverse pallets met dozen vol illegale sigaretten aangetroffen.

In totaal ging het om meer dan 100.000 pakjes sigaretten. Deze zijn in beslag genomen en het onderzoek is vervolgens overgedragen aan de Douane. Er werd bij de instap niemand aangehouden. In verband met het onderzoek konden ze deze vondst niet eerder bekend maken.

 

Reacties