Motorrijder gecrasht na achtervolging in Breda

Geplaatst op 29 mei 2022, om 08:54 uur

BREDA – Na een korte achtervolging door Breda is in de nacht van zaterdag op zondag een motorrijder gecrasht op de Delpratsingel in Breda. Hij is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Team Verkeer doet onderzoek naar het incident.

Twee agenten wilden de motorrijder rond 04.30 uur controleren. De man stond in het horecagebied op de Hoge Brug en voerde daar diverse manoeuvres uit met zijn motor die mogelijk een onveilige situatie konden veroorzaken. De motorrijder gaat er echter vandoor en er ontstaat een achtervolging. Enkele ogenblikken laten is de motor gecrasht. Meteen wordt er eerste hulp opgestart voor de 35-jarige man uit Breda. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De afdeling verkeersongevallen analyse (VOA) van de eenheid Rotterdam doet onderzoek naar dit incident.

Foto’s Perry Roovers

Reacties