Groep jongeren geschept in Eindhoven, veroorzaker gevlucht

Geplaatst op 29 mei 2022, om 10:02 uur

EINDHOVEN – Een groep jongeren op de fiets is zondagochtend geschept door een auto op de kruising van de Boschdijk met de Kronehoefstraat in Eindhoven.

De jongeren staken omstreeks 4.30 uur de weg over toen ze geschept werden door een snel rijdende auto. De auto sloeg na de aanrijding op de vlucht. Van de groep werden drie personen op de fiets geraakt. Een kwam er met de schrik en schade aan zijn fiets vanaf, een man en vrouw kwamen er minder goed vanaf en raakte gewond, één daarvan ernstig.

Een traumaheli, de brandweer en twee ambulances werden opgeroepen. De kruising was urenlang afgezet vanwege politie onderzoek.

Volkswagen Golf
Vermoedelijk is de veroorzaker de bestuurder van grijze Volkswagen Golf. Heeft u iets gezien of tips, en de politie nog niet gesproken? Bel dan met de politie via 0900-8844. Zie je nu een grijze Golf met schade staan? Bel dan 112.

 

Reacties