A59 bij Vlijmen weer open na ernstig ongeval

Geplaatst op 27 mei 2022, om 13:22 uur

VLIJMEN – Op de A59 bij Vlijmen heeft vrijdag aan het begin van de middag urenlang dicht gezeten vanwege een ernstig ongeluk dat had  plaatsgevonden.

Veel hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatsen. Een personenauto kwam op de snelweg onder een aanhangwagen terecht. Twee mensen in de auto zaten zijn bevrijdt door de hulpverleners. De slachtoffers raakten zwaargewond en per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen dienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk daardoor was tot ongeveer 15.30 uur de snelweg richting knooppunt Zonzeel volledicht dicht. Inmiddels is er één rijstrook open voor het verkeer. Om 17.00 uur zijn naar verwachting alle rijstroken weer vrij.

Reacties